onsdag den 28. januar 2009

Foldeæske

Jeg var lige et smut forbi forum på Scrap-Is-Fun hvor jeg fandt en vejledning til denne meget nemme folde - æske. http://www.youtube.com/watch?v=wD3a0cx7 ... annel_page Man får det hele i detaljer og kan pause filmen undervejs.



torsdag den 22. januar 2009

Lidt tid til overs...

Så blev min søn lidt mere frisk at se på og det betyder jo mere tid til scrap... Når man nu alligevel har taget fri :D Det blev til et kort til min svigerinde som bliver 40 på lørdag. Vi skal til fødselsdag på valentins dag så jeg er i god tid (for første gang nogensinde!!!).


onsdag den 21. januar 2009

Øv øv... Der bliver ikke tid til noget kreativt indlæg i dag :-( Min dejlige søn ligger syg med influenza og har bare skulle hænge ved mor hele dagen :-) Jeg håber han bliver lidt mere frisk til i morgen så vi kan hygge os lidt på scrapværelset med det næste indlæg ;-)

tirsdag den 20. januar 2009

Nyt legetøj!!!

Jeg var en tur i den lokale legetøjsbutik hvor jeg faldt over dette her fantastiske legetøj. Det er en Rotator painter. Den kan lave de flotteste mønstre og alle sammen forskellige. Jeg glæder mig meget til at få brugt nogle af mønstrene til noget kreativt ;-D





mandag den 19. januar 2009




Så fik jeg lige taget et par friske billeder. ja,..... Det fremgår jo nok allerede temmelig tydeligt at laaangt de fleste af mine scrapsider er fyldt med billeder af min dejlige søn... og stort set ikke andet. Jeg kan ikke gøre for det. Jeg har faktisk ikke ret mange billeder af min mand og jeg da vi jo bare elsker at tage billeder af det skøre barn ;-D

søndag den 18. januar 2009

Lidt mere at kigge på...



















Syntes lige der skulle være lidt at kigge på så jeg ligger et par gamle LOs ind og så må jeg jo igang med kameraet i morgen så jeg kan få lagt de nyeste ind. Lidt sjov skal der jo være på bloggen ;-)










Velkommen



Velkommen til min scrapblog. Da jeg er helt ny i denne verden af bloggere, håber jeg, at i vil bære over med mig hvis jeg får lavet alt for mange fejl ;-)

Mit eneste nytårsfortsæt var at jeg ville oprette denne blog... Jeg er ikke god til at udtrykke mig på skrift så det er virkelig en stor udfordring og det bliver spændende for mig at se om jeg kan klare det

Jeg vil forsøge at ligge lidt forskelligt ind på siden så der kommer nok både scrap, æsker, kort og andet godt.

Håber du snart kigger forbi igen :-)