lørdag den 22. januar 2011

En hel scrapdag :-D

Jeg havde besøg af min svigerinde i går og vi havde bare den mest fantastiske dag.... Vi startede dagen hos Iben i Multiscrap hvor der var udsalg. Her er hvad jeg fik købt:Efter udsalget stod den på scraphygge... Helt til kl. 24!!!
Jeg fik kigget på alle mine nye sager og så fik jeg ellers lavet sølle 4 kort. Det var jo egentlig ikke meget på alle de timer meeeen... Når man nu er ret tilfreds med det man får lavet så gør det jo ikke noget at det tager lidt lang tid ;-) Det første kort er næsten udelukkende lavet af materialer fra Multiscrap. Det er kun de tre små sten (fra Bilka) og papiret med skrift (en gammel bog) der ikke er købt hos Iben.

søndag den 16. januar 2011

Kort og lo

Jeg havde besøg af min svigerinde Gitte i går. Vi hyggede hele aftenen med scrap og jeg fik lavet et enkelt lo og et kort. Skabelonen jeg brugte til kortet var et hjertekort som Gitte havde lavet på sin silhouette. Gitte lavede også et rigtig flot hjertekort som jeg er sikker på snart kommer på hendes blog: Blomsterbox .

onsdag den 5. januar 2011

Kig forbi Gittes Blog :-)

Jeg har ikke noget at vise frem i dag men vil da lige fortælle at min søde svigerinde Gitte fejrer 5000 besøg på Bloggen med en lækker blogcandy. Kig forbi Blomsterbox her

lørdag den 1. januar 2011

Endelig tilbage!!

Så er der godt nok gået lang tid siden sidste indlæg. Først vil jeg lige ønske jer alle et rigtig godt nytår. Jeg håber i havde en god aften.
Så vil jeg gerne lige vise et billede af vores nye familiemedlem :-)


Nu har jeg så endelig fået tiden, lysten og energien tilbage til at scrappe igen. Dette minialbum har ligget stille i rigtig lang tid og kigget meget bebrejdende på mig men nu er det blevet færdigt. Jeg viser et par enkelte sider og hele albummet er fra vores sommerferie 2010.