fredag den 23. marts 2012

kort

På denne dejlige forårsdag har der ikke været tid til scrap. Heldigvis har jeg da lidt at vise alligevel. Jeg lavede dette kort til en skitsekonkurrence hos Waltzing mouse. Jeg nåede aldrig at få det uploaded men det skal da på bloggen alligevel... Rigtig god solrig weekend til jer alle :-)

søndag den 18. marts 2012

Kort fra convention

Her kommer lige et kort mere som jeg lavede på convention i sidste weekend. Det var til en skitsekonkurrence og jeg gik i gang ca. 30 minutter før konkurrencen sluttede så det er et af de hurtige :-)

onsdag den 14. marts 2012

WMSC#88

Jeg har lavet et kort til ugens udfordring hos Waltzing mouse. Stemplet i midten (A Gift for you) er et julestempel fra Waltzing mouse men det er der jo ingen der opdager når alt det andet er så lyserødt ;-)


mandag den 12. marts 2012

Fladt kort

Her er endnu et af de kort jeg lavede på convention i lørdags. Jeg deltog i en af konkurrencerne med dette kort. Reglerne var enkle... Kortet skulle være fladt nok til at være i en kuvert.

søndag den 11. marts 2012

Blog klar igen

Så er det på tide at jeg tager mig sammen og blogger lidt oftere igen!!
I går var jeg på scrapbooking convention i Middelfart. Der blev shoppet, shoppet, shoppet og så blev der lavet 3 kort :-) Nu er der så shoppet en masse nye lækre ting som ikke er til at løsrive sig fra :-) Her er et af kortene jeg fik lavet i går: