lørdag den 29. september 2012

LO

Jeg har fundet den store rulle med bølgepap frem. For lidt tid siden fik jeg lavet et kort med pappet og nu har jeg så lavet dette LO... Kunne godt gå hen og blive lidt glad for at jeg alligevel gemte den der rulle :-)



torsdag den 27. september 2012

Kort

Pletterne er nok lige lidt for runde til at kalde dette et girafkort men det er helt bestemt giraffarvet:-)




søndag den 23. september 2012

Brunt kort

Jeg har lavet et kort der er holdt i brune farver. Til kortet har jeg brugt: Hvidt karton, bånd, twine, stjerner, stempler og Distress ink.


 
 
Rigtig god solskins søndag :-)

lørdag den 15. september 2012

WMSC#115

Jeg har lavet et kort til ugens udfordring hos Waltzing Mouse. Jeg har brugt et af deres tekststempler og to stempler fra Vintage banners sættet til sommerfuglene.


fredag den 14. september 2012

Kort

Jeg har lavet et kort hvor jeg bl.a. har brugt 2 af de lækre "Cover a card" stempler. som almindeligt baggrundsstempel og bagefter har  jeg clear embosset murstensstemplet. Den grønne sværte er kommet på inden embossingen og efter embossingen har jeg sværtet med brun, for at få murstenene fremhævet. Blomsten er doneret af søde Mette :-)




Rigtig god weekend :-)

tirsdag den 11. september 2012

Ny limpistol

Jeg var til tirsdagsscrap hos Picturing The World i tirsdags. Det var som altid, super hyggeligt. Jeg købte bl.a. en ny LYSERØD, batteridrevet limpistol. Jeg har længe irriteret mig over at min limpistol var meget let. Det betød at hver gang jeg kom til at skubbe en smule til ledningen så røg limpistolen på gulvet. Problemet er nu løst med en super god limpistol.... Fik jeg nævnt at den er LYSERØD?!!! ;-)
Her er så mit første projekt med limpistolen. En foldeæske som jeg har lavet før i januar 2009. Det viste sig at være et populært indlæg og I får lige vejledningen som jeg har fundet på nettet: http://www.youtube.com/watch?v=wD3a0cx79dg&feature=channel_page. Det er super nemt :-)



Man skal ikke nødvendigvis bruge nogen former for lim eller tape men jeg kan godt lide at spidserne bliver inde under æsken og så pynter det jo altid med lidt bånd.

fredag den 7. september 2012

Og der var sørme et bord!!

Jeg har, i en lang periode, haft mine scrapting med ned i stuen og mit scrapværelse har derfor stået nærmest forladt. Det var som om at der blev mere og mere fyldt op og rodet på scrapværelset. Ikke mindst på bordet hvor både min søn og jeg selv havde fundet en masse ting frem og lige "glemt" at rydde op efter os. Nu har jeg så endelig fået taget mig sammen og sorteret og ryddet op og endelig er jeg på plads i værelset igen. En masse er smidt ud. En stor kurv er afleveret til vores niece som så småt er begyndt at lave kort og nu er der bare plads igen :-)
Her er så det første jeg fik lavet i "Min helt egen verden" (scrapværelset) efter oprydningen.


 
Jeg håber i alle får en rigtig god weekend :-)

søndag den 2. september 2012

Ikke helt som ventet

I går aftes satte jeg mig klar ved scrapbordet efter at have set et LO på nettet hvor designeren havde brugt glimmer mist og lignende til at komme en masse farver på et LO. Jeg havde planer om at lave et LO med en masse forskellige farver og havde sat alle mine spray farver, i forskellige udgaver, foran mig. Da jeg så havde haft fat i den første (Glimmer mist chalkboard peacock) blev jeg så glad for resultatet at det måtte slutte der. Jeg kunne ikke nænne at komme mere på. Her er så det endelige resultat og mine farverige tanker må så vente til mit næste LO :-)

Det er lidt svært at få glimmeret fra misten frem på billedet men det var lige det bedste billede jeg kunne få i dag.