tirsdag den 11. september 2012

Ny limpistol

Jeg var til tirsdagsscrap hos Picturing The World i tirsdags. Det var som altid, super hyggeligt. Jeg købte bl.a. en ny LYSERØD, batteridrevet limpistol. Jeg har længe irriteret mig over at min limpistol var meget let. Det betød at hver gang jeg kom til at skubbe en smule til ledningen så røg limpistolen på gulvet. Problemet er nu løst med en super god limpistol.... Fik jeg nævnt at den er LYSERØD?!!! ;-)
Her er så mit første projekt med limpistolen. En foldeæske som jeg har lavet før i januar 2009. Det viste sig at være et populært indlæg og I får lige vejledningen som jeg har fundet på nettet: http://www.youtube.com/watch?v=wD3a0cx79dg&feature=channel_page. Det er super nemt :-)Man skal ikke nødvendigvis bruge nogen former for lim eller tape men jeg kan godt lide at spidserne bliver inde under æsken og så pynter det jo altid med lidt bånd.

5 kommentarer:

 1. Fy-føj hvor er den sød, den æske :)
  Og kan du godt lide lyserød??????????? :))))
  Knus

  SvarSlet
 2. århh rigtig lækker æske og tillykke med den LYSERØDEpistol hi hi..jeg erOVERHOVED ik misundelig...eller er jeg...griner..

  SvarSlet
 3. Hvor er den bare sød den æske...

  Uhhh kender godt problemet med lim pistolen jeg sætter den med noget af den i en saks der ligger ned for at den står lidt fast tihihi..

  SvarSlet